Sunday 23 November 2014

Betonin suojauksesta osa 3

Betoni on todella monimuotoinen materiaali ja sitä voi käyttää melkein missä vaan ja mihin tarkoitukseen vaan.

Yksi suurimmista kysymyksistä joita saamme edelleen, on se että voiko betonia käyttää hygienisesti keittössä ja esimerkiksi kylpyhuoneissa yms. Kyllä voi.

Kaikki käsittelyaineemme suojaavat betonin pinnan niin ettei betoniin pääse imeytymään ruoka-aineita, vettä tai mitään muutakaan. Betoni on täysin suojattavissa niin, että se kestää kovaa käyttöä kaikkialla.
Käsittelyaineemme ovat myös ruokaturvallisia, jolloin betonitasosta ei lähde jäämiä yms. ruoan mukana elimistöön.

Oli kyseessä minkälainen vahinko tahansa jolloin kaadat betonitason päälle lasillinen punaviiniä, porkkanamehua, sitruunaa, limeä tai mitä tahansa ruoka-ainetta, betonitaso on turvassa.
Betonitason saa suojattua tuotteillamme erittäin helposti. Betoni kestää sisätiloissa 50-100 vuotta joten siinä on erittäin pitkäikäinen taso minkälaiseen tilaan tahansa.

Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten ohessa testivideomme betonitason suojauksesta.




Jos olet tekemässä betonista ulos ruokapöytää, koriste-esineitä, kukkaruukkua tms.  Suosituin käsittelyaineemme, Siacryl 14 soveltuu myös ulkokäytöön. Käsittelyaine on pakkasen kestävä joten se soveltuu erinomaisesti suomen erittäin vaihtelevaan kylmään sekä lämpimään säähän.

Kaikki käsittelyaineemme löydät täältä.


Tiesithän että voit lähettää meille betoniprojektisi yksityiskohdat, esimerkiksi keittiön yms.tilan pohjapiirrustuksen ja suunnittelemme projektisi puolestasi. Suunnittelupalvelumme on ilmainen.


No comments:

Post a Comment