Tuesday 3 June 2014

Betonitason hinta laskee edelleen

Verkkokaupaamme tuli myyntiin uusi tuote, sementtilevy. Sementtilevy on täydellinen aluslevy betonitasoille koska siihen ei imeydy vettä ja se ei muuta muotoaan millään tavoin.

Sementtilevyn toimme markkinoille koska haemme kahta asiaa; pienemmissä projekteissa tason neliöhinta putoaa kymmeniä prosentteja koska levy on todella edullinen verrattuna markkinoilla olevaan lujalevyyn. Toinen etu on se että haluamme tarjota teille asiakkaille verkkokaupan josta saa kaikki tarvittavat materiaalit betonitasoprojekteihin.

Sementtilevy maksaa 20€/ levy. Se on toiselta puolelta karhea ja toiselta sileä, karheaa pinta laitetaan ylöspäin näin betoni saa erinomaisen tartuntapinnan.  Levyn leikkaus onnistuu helpoiten mattopuukolla, eli levy on samanlaista kuin kipsilevy mutta tehty betonista.

Levyn mitat ovat. Pit: 153cm Lev: 93cm ja korkeus 12,7mm. Painoa 15kg, joten sitä on erittäin mukava nostaa ja käsitellä.

Teimme vertailutestin vesivanerilla, valoimme 3m tason johon tuli upotettuna tiskiallas sekä liesitaso. Vesivaneriin pääsi imeytymään vettä, vaneri muutti myös muotoaan, joten emme suosittele vesivanerin tai vanerin käyttöä aluslevynä.

Alennuskuponki verkkokauppaamme: 

Verkkokauppamme sivulta löydät alennuskuponkikoodipainikkeen. Jokaisen sivumme oikeassa laidassa on punainen " 10% Coupon Code" palkki jota klikkaamalla näkyviin tulee facebook ja Google +1 tykkäyspainikkeet. Tykkäämällä meistä jommassa kummassa saat 10% alennuskoodin kauppaamme! Tästä pääset tutustumaan tuotteisiimme.


No comments:

Post a Comment