Monday 30 June 2014

Olemme palvelemassa Teitä.

Puhelimet soi ja meiliin tulee yhteydenottoja. Se on se mistä pidän, ihmisistä ja siitä että saan kertoa betonista ja kaikesta mitä siihen liittyy.
Yhteydenottoja tulee kaikenlaisista asioista, Ihmisiltä jotka haluavat tehdä betonitasot, mutta eivät ole koskaan vielä valaneet palastakaan betonia, ammattilaisilta jotka kyselevät yksityiskohtia ja kiittelevät laadukkaista työkaluista. Onnellisilta uusien asunnon ostajilta, jotka kyselevät edellisen asukkaan rakentamiin betonitasoihin huolto-ohjeita. Kaikilla näillä ihmisillä tuntuu olevan samanlainen tarve pyydellä anteeksi että tuhlaavat minun aikaani kyselemällä kaikenlaista betonitasoista.

Ei näin. Olemme täällä teitä varten ja haluamme neuvoa sekä auttaa jotta projektinne onnistuvat. Oli kyseessä sitten ihan varmistus siitä että olet ymmärtänyt asian oikein, tai haluat varmistaa että olet valinnut oikeanlaisen viimeistelyaineen, ota yhteyttä puhelimitse tai meilillä. Oli kyseessä sitten lyhyt tai pitkä kysymys, niin palvelemme mielellämme. Ei ole olemassa sellasita asiaa kun ongelma,  on vain ratkaisuja. 

Tässä on linkki yhteydenottosivullemme. Saat yhteyden minuun puhelimitse, meilillä tai täyttämällä kaavakkeen, ihan mikä sinulle sopii parhaiten.

Terveisin

Mika Helle
Counterform Distribution Oy

No comments:

Post a Comment